Resepti
Kasvis-minttu bruschetta
Arvio: 4 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4

Ainekset
Pesto | ||
---|---|---|
1 | dl | Pinjansiemeniä |
1 | kpl | Ruukku Minttua |
1 | kpl | Ruukku Basilikaa |
1 | dl | Parmesaania raastettuna |
1 | tl | Sitruunamehua |
1 | kpl | Valkosipulinkynsiä |
3 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
0,5 | kpl | Raastetun sitruunan kuorta |
0,5 | tl | Suolaa |
Bruschetta | ||
1 | kpl | Tomaattia |
1 | kpl | Punasipulia |
1 | kpl | Valkosipulinkynsiä |
Tuoretta Basilikaa | ||
0,5 | pss | Apetit Vihannessekoitusta |
Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä | ||
Suolaa | ||
Mustapippuria | ||
Leipää | ||
Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä | ||
Koristeluun | ||
Tuoretta Basilikaa |
Valmistusohjeet
1. Valmista pesto: Paahda pinjansiemenet kuumalla ja kuivalla paistinpannulla ja jäähdytä.
2. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarvittaessa öljyä lisäämällä saat kastikkeesta löysempää.
3. Bruschetta: Pilko tomaatti sekä punasipuli pieniksi kuutioiksi. Laita kulhoon ja lisää hienonnettu basilika sekä murskattu valkosipuli.
4. Kuullota vihannessekoitusta öljyssä pannulla hetki. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
5. Leikkaa leivästä viipaleita ja paista pannulla öljyssä rapeaksi. Lisää leivän päälle runsaasti pestoa ja lopuksi tomaatti-kasvisssekoitus. Koristele tuoreella basilikalla.