Resepti

Kasvis-minttu bruschetta

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon
Kasvis-minttu bruschetta

Ainekset

Pesto
1dlPinjansiemeniä
1kplRuukku Minttua
1kplRuukku Basilikaa
1dlParmesaania raastettuna
1tlSitruunamehua
1kplValkosipulinkynsiä
3rklApetit Rypsiöljyä
0,5kplRaastetun sitruunan kuorta
0,5tlSuolaa
Bruschetta
1kplTomaattia
1kplPunasipulia
1kplValkosipulinkynsiä
Tuoretta Basilikaa
0,5pssApetit Vihannessekoitusta
Apetit Rypsiöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Leipää
Apetit Rypsiöljyä
Koristeluun
Tuoretta Basilikaa

Valmistusohjeet

1. Valmista pesto: Paahda pinjansiemenet kuumalla ja kuivalla paistinpannulla ja jäähdytä.

2. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarvittaessa öljyä lisäämällä saat kastikkeesta löysempää.

3. Bruschetta: Pilko tomaatti sekä punasipuli pieniksi kuutioiksi. Laita kulhoon ja lisää hienonnettu basilika sekä murskattu valkosipuli.

4. Kuullota vihannessekoitusta öljyssä pannulla hetki. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

5. Leikkaa leivästä viipaleita ja paista pannulla öljyssä rapeaksi. Lisää leivän päälle runsaasti pestoa ja lopuksi tomaatti-kasvisssekoitus. Koristele tuoreella basilikalla.