Resepti
Kasvis-misokeitto tofulla
Arvio: 3.8 / 5
Misokeitossa on yleensä kalaa, mutta tässä vegaanissa variaatiossa makua tuovat kuivat, murskatut suppilovahverot.
Valmistusaika: Alle 5 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | l | vettä |
0,75 | dl | miso- eli soijapaputahnaa |
2 | tl | wakame merilevää murskattuna |
2 | rkl | kuivattuja suppilovahveroita murskattuna |
1 | rs | Apetit Tuorekset Korea wok |
1 | pkt | tofua |
2 | rkl | seesaminsiemeniä |
Valmistusohjeet
1. Laita pieni osa vedestä kattilaan ja sekoita joukkoon misotahna sekä wakame- ja suppilovahveromurska. Lisää loppu vesi ja kasvikset. Keitä hiljalleen viitisen minuuttia.
2. Valuta ja kuutioi tofu. Kääntele palat seesaminsiemenissä. Tarjoile höyryävä misokeitto tofukuutioiden kanssa.
4. Vinkki! Saat pesco-vegetaarisen keiton lisäämällä joukkoon katkarapuja tai kalaa.