Resepti
Kasvis-sillikaviaari
Piknikille tai alkuruokapöytään!
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pss | Apetit Herne-Maissi-Paprika |
2 | kpl | kananmunia keitettynä |
1 | prk | anjovisfileitä ilman lientä (à 125g) |
2 | rkl | ranskankermaa |
0,5 | dl | tilliä silputtuna |
0,5 | dl | ruohosipulia silputtuna |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
sitruunamehua |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna Herne-Maissi-Paprika mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Keitä kananmunat kypsiksi, jäähdytä ja hienonna. Leikkaa anjovisfileet pieniksi kuutioiksi.
2. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla.