Resepti
Kasvis tacot
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
tortillalettuja | ||
Salsa verde | ||
---|---|---|
1 | kpl | ruukku korianteria |
1 | kpl | ruukku lehtipersiljaa |
1 | kpl | ruukku minttua |
1 | kpl | tuoretta chiliä |
1 | kpl | valkosipulin kynsi |
1 | kpl | limen mehua ja kuorta |
1 | dl | Apetit rypsiöljyä |
1 | tl | sokeria |
0,5 | tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | ||
Tacojen täytteeksi | ||
1 | pkt | Apetit Kasvispihvi Mexican |
ranskankermaa | ||
tuoretta chiliä |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa korianteri, lehtipersilja, minttu sekä chili suikaleiksi ja laita kulhoon. Raasta joukkoon valkosipuli, limen kuori sekä mehu. Lisää öljy, sokeri, suola sekä mustapippuri. Sekoita ja anna maustua kylmässä hetki.
2. Kuumenna kasvispihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja leikkaa suikaleiksi. Täytä tortillat kasvispihvitikuilla, salsalla ja ranskankermalla. Koristele lopuksi tuoreella chilillä.