Resepti
Kasvisburgerit ja pikamarinoitu punakaali
Arvio: 3.9 / 5
Toisin kuin marinadit yleensä, tämä ei vaadi pitkää tekeytymisaikaa
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
Pikamarinoitu punakaali | ||
---|---|---|
0,5 | kpl | punakaali |
1 | tl | sormisuolaa |
1 | tl | sokeria |
2 | rkl | limettimehua |
1 | rkl | NEITO™ -rypsiöljyä |
0,5 | pkt | Apetit Kasvispihvi Asian |
Tarjoiluun | ||
2 | kpl | sämpylää |
200 | g | perunasalaattia |
Valmistusohjeet
1. Valmista pikamarinoitu punakaaliseos yhdistämällä ainekset kulhossa.
2. Kuumenna tilkka kasviöljyä paistinpannulla ja kuumenna pihvit keskilämmöllä.
3. Halkaise sämpylät ja kuumenna puolikkaat paistinpannulla kasviöljyssä.
4. Kokoa aineksista muhkeat hampurilaiset.
5. Vinkki! Jos et halua annokseen lainkaan sämpylää, käytä kasvispihvit sämpylän roolissa, välissä reilusti punakaalia ja perunasalaattia.