Resepti

Kasvisburgerit ja pikamarinoitu punakaali

Toisin kuin marinadit yleensä, tämä ei vaadi pitkää tekeytymisaikaa

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Kasvisburgerit ja pikamarinoitu punakaali

Ainekset

Pikamarinoitu punakaali
0,5punakaali
1tlsormisuolaa
1tlsokeria
2rkllimettimehua
1rklNEITO™ -rypsiöljyä
1pktApetit Kvinoapihvi (à 170 g)
Tarjoiluun
2sämpylää
200gperunasalaattia

Valmistusohjeet

1. Valmista pikamarinoitu punakaaliseos yhdistämällä ainekset kulhossa.

2. Kuumenna tilkka kasviöljyä paistinpannulla ja kuumenna pihvit keskilämmöllä.

3. Halkaise sämpylät ja kuumenna puolikkaat paistinpannulla kasviöljyssä.

4. Kokoa aineksista muhkeat hampurilaiset.

5. Vinkki! Jos et halua annokseen lainkaan sämpylää, käytä kvinoapihvit sämpylän roolissa, välissä reilusti punakaalia ja perunasalaattia.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!