Resepti
Kasvisjauhis-salaattiwrap
Arvio: 5 / 5
Hyvät täytteet voi syödä salaatinlehdeltä, ei tarvita pitaleipää, tortillaa tai sämpylää.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
4 | valkosipulinkynttä ohuina viipaleina | |
1 | pss | Apetit Kasvisjauhispyörykät |
1 | dl | korealaista bulgogi marinadikastiketta |
1 | rs | Apetit Tuorekset Korea wok |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | pss | romainesalaattia |
punaista chiliä | ||
1 | prk | Wang kimchiä (à 160 g) |
korealaista maustetahnaa, esim. Gochujang-chilitahnaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista valkosipulisiivut siinä rapeiksi.
2. Nosta valkosipulisiivut talouspaperin päälle lautaselle.
3. Paista kasvisjauhispyörykät pannulla kasviöljyssä kuumiksi. Lisää marinadi ja kuumenna.
4. Laita tarjoiluvadille salaatinlehtiä ja annostele päälle kasvispyörykät.
5. Wokkaa pannulla kasvikset rapeiksi ja jaa kasvikset sekä chilisiivut salaatinlehdille.
6. Varaa tarjoiluun kimchiä ja korealaista maustetahnaa.