Resepti

Kasvisjauhis-salaattiwrap

Hyvät täytteet voi syödä salaatinlehdeltä, ei tarvita pitaleipää, tortillaa tai sämpylää.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Vegaaninen
Kasvisjauhis-salaattiwrap

Ainekset

4valkosipulinkynttä ohuina viipaleina
1pssApetit Kasvisjauhispyörykät
1dlkorealaista bulgogi marinadikastiketta
1rsApetit Tuorekset Korea wok
Tarjoiluun
1pssromainesalaattia
punaista chiliä
1prkWang kimchiä (à 160 g)
korealaista maustetahnaa, esim. Gochujang-chilitahnaa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista valkosipulisiivut siinä rapeiksi.

2. Nosta valkosipulisiivut talouspaperin päälle lautaselle.

3. Paista kasvisjauhispyörykät pannulla kasviöljyssä kuumiksi. Lisää marinadi ja kuumenna.

4. Laita tarjoiluvadille salaatinlehtiä ja annostele päälle kasvispyörykät.

5. Wokkaa pannulla kasvikset rapeiksi ja jaa kasvikset sekä chilisiivut salaatinlehdille.

6. Varaa tarjoiluun kimchiä ja korealaista maustetahnaa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!