Resepti
Kasvisjauhis Vegenugget dippi
Arvio: 5 / 5
Näillä ohjeilla teet muutamassa minuutissa kivat illanistujaistarjottavat.
Valmistusaika: Alle 5 min.
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
3 | pss | Apetit Kasvisjauhis Vegenugget Mexican (á 240 g) |
Avokadomousse | ||
---|---|---|
2 | syöntikypsää avokadoa | |
1 | dl | kasvipohjaista jogurttia tai kasvipohjaista creme fraichea |
suolaa | ||
rouhittua pippuria | ||
1 | sitruunan mehu | |
Yrttimaustetut kesäkurpitsatangot | ||
1 | kesäkurpitsa | |
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
suolaa | ||
rouhittua mustapippuria | ||
1 | dl | tuoreyrttisilppua |
Nopeat palsternakkasipsit | ||
3 | palsternakkaa kuorittuna | |
1 | l | Apetit-rypsiöljyä |
suolaa | ||
Paprika-tomaattisalsa | ||
1 | dl | pieniä erivärisiä paprikakuutioita |
1 | dl | pieniä tomaattikuutioita (ilman siemeniä) |
1 | dl | makeaa ja vahvaa chilikastiketta |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna Apetit Kasvisjauhisnuggetit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja tarjoa dippikastikkeen kanssa.
3. Avokadomousse: Murskaa avokadon hedelmäliha haarukalla ja sekoita loput aineet joukkoon.
5. Yrttimaustetut kesäkurpitsatangot: Halkaise pesty kesäkurpitsa, kaapaise pehmeä sisus pois. Leikkaa puolikkaat 5 cm:n tangoiksi. Kuumenna kasviöljy pannussa ja ruskista kesäkurpitsatangot nopeasti. Mausta suolalla sekä pippurilla ja sekoita yrttisilppu joukkoon.
7. Nopeat palsternakkasipsit: Leikkaa palsternakat ohuiksi siivuiksi terävällä veitsellä. Kuumenna öljy paistokasarissa 170–180 asteeseen. Paista palsternakkasiivut kuumassa kasviöljyssä kauniin ruskeiksi.
8. Mausta suolalla.
10. Paprika-tomaattisalsa: Sekoita raaka-aineet keskenään.