Resepti

Kasvisjauhis Vegenugget dippi

Näillä ohjeilla teet muutamassa minuutissa kivat illanistujaistarjottavat.

Valmistusaika: alle 5 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Kasvisjauhis Vegenugget dippi

Ainekset

3pssApetit Kasvisjauhis Vegenugget Mexican (á 240 g)
Avokadomousse
2syöntikypsää avokadoa
1dlkasvipohjaista jogurttia tai kasvipohjaista creme fraichea
suolaa
rouhittua pippuria
1sitruunan mehu
Yrttimaustetut kesäkurpitsatangot
1kesäkurpitsa
1rklApetit-rypsiöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1dltuoreyrttisilppua
Nopeat palsternakkasipsit
3palsternakkaa kuorittuna
1lApetit-rypsiöljyä
suolaa
Paprika-tomaattisalsa
1dlpieniä erivärisiä paprikakuutioita
1dlpieniä tomaattikuutioita (ilman siemeniä)
1dlmakeaa ja vahvaa chilikastiketta

Valmistusohjeet

1. Kuumenna Apetit Kasvisjauhisnuggetit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja tarjoa dippikastikkeen kanssa.

3. Avokadomousse: Murskaa avokadon hedelmäliha haarukalla ja sekoita loput aineet joukkoon.

5. Yrttimaustetut kesäkurpitsatangot: Halkaise pesty kesäkurpitsa, kaapaise pehmeä sisus pois. Leikkaa puolikkaat 5 cm:n tangoiksi. Kuumenna kasviöljy pannussa ja ruskista kesäkurpitsatangot nopeasti. Mausta suolalla sekä pippurilla ja sekoita yrttisilppu joukkoon.

7. Nopeat palsternakkasipsit: Leikkaa palsternakat ohuiksi siivuiksi terävällä veitsellä. Kuumenna öljy paistokasarissa 170–180 asteeseen. Paista palsternakkasiivut kuumassa kasviöljyssä kauniin ruskeiksi.

8. Mausta suolalla.

10. Paprika-tomaattisalsa: Sekoita raaka-aineet keskenään.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!