Resepti
Kasvisjauhiskulho
Arvio: 3 / 5
Tee runsaasti kasviproteiinia sisältävä herkkukulho Apetit Tuoreet Kasvisjauhiksista ja kvinoasta. Tämä onnistuu myös kesäkeittiössä parilalla. Katso PS. Olen vegaani -tyttöjen filmi tästä reseptistä täällä
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | pss | Apetit Kasvisjauhispyöryköitä (à 240 g) |
1 | pkt | Apetit Thai Wok Tuoreksia (à 200 g) |
2 | dl | keitettyä, kypsää kvinoaa |
1 | tl | suolaa |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
herne-minttudippiä | ||
3 | retiisiä | |
kourallinen tatsoi-versoja |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna tilkka kasviöljyä wokissa ja kuumenna kasvisjauhispyörykät siinä kuumiksi. Lisää kasvikset ja wokkaa 3 minuuttia, kunnes kasvikset ovat rapeita. Kippaa kvinoa pannulle mutta älä sekoita sitä muihin aineksiin. Kuumenna, kunnes kvinoa on lämmintä.
2. Kokoa kulhoruoka laittamalla pohjalle kvinoaa ja kasaamalle päälle loput ainekset sekä runsaasti herne-minttudippiä. Koristele annos retiisisiivuilla ja Tatsoi-versoilla.