Resepti

Kasvisjauhiskulho

Tee runsaasti kasviproteiinia sisältävä herkkukulho Apetit Tuoreet Kasvisjauhiksista ja kvinoasta. Tämä onnistuu myös kesäkeittiössä parilalla. Katso PS. Olen vegaani -tyttöjen filmi tästä reseptistä täällä

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Laktoositon Maidoton Vegaaninen
Kasvisjauhiskulho

Ainekset

1rklApetit-rypsiöljyä
1pssApetit Kasvisjauhispyöryköitä (à 240 g)
1pktApetit Thai Wok Tuoreksia (à 200 g)
2dlkeitettyä, kypsää kvinoaa
1tlsuolaa
Tarjoiluun
herne-minttudippiä
3retiisiä
kourallinen tatsoi-versoja

Valmistusohjeet

1. Kuumenna tilkka kasviöljyä wokissa ja kuumenna kasvisjauhispyörykät siinä kuumiksi. Lisää kasvikset ja wokkaa 3 minuuttia, kunnes kasvikset ovat rapeita. Kippaa kvinoa pannulle mutta älä sekoita sitä muihin aineksiin. Kuumenna, kunnes kvinoa on lämmintä.

2. Kokoa kulhoruoka laittamalla pohjalle kvinoaa ja kasaamalle päälle loput ainekset sekä runsaasti herne-minttudippiä. Koristele annos retiisisiivuilla ja Tatsoi-versoilla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!