Resepti

Kasvisjauhispihvit ja tomaattipaella

Arvio: 5 / 5

Herkulliset vegaaniset Apetit Kasvisjauhispihvit ihanan kastikkeen ja chilipaellan kanssa tekevät arkiateriasta juhlahetken.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Kasvisjauhispihvit ja tomaattipaella

Ainekset

1rsApetit Kasvisjauhispihvit
Ranch-kastike:
0,5dlmajoneesia
0,5dlpiimää
0,5dlsmetanaa
1rklworcesterkastiketta
1rklhienonnettua tuoretta tilliä tai 1 tl kuivattua tilliä
1murskattu valkosipulinkynsi tai 1 tl valkosipulijauhetta
1rklhienonnettua tuoretta persiljaa tai 1 tl kuivattua persiljaa
0,25tlsuolaa
0,25tlrouhittua mustapippuria
Chili-tomaattipaella:
1rkloliiviöljyä
1dlrisottoriisiä, Arborio tai vastaavaa
0,25pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita
1murskattu valkosipulinkynsi tai 1 tl valkosipulijauhetta
2dlkanalientä
1prkchili-tomaattimurskaa
2rkltuoretta timjamia
0,5tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Sekoita kastikkeen ainekset ja anna maustua kylmässä.

3. Kuumenna kasviöljy padassa tai paistokasarissa. Lisää riisi ja sipulikuutiot ja kuullota niitä hetki. Lisää kanaliemi, tomaatti-chilimurska, timjami ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Anna vetäytyä hetki.

5. Tarjoa pihvit kastikkeen ja chilipaellan kanssa. Koristele tuoreilla yrteillä ja minisalaatilla.