Resepti
Kasvisjauhispihvit muusilla ja kastikkeella
Arvio: 4 / 5
Kotiruokaa vegenä! Apetit Kasvisjauhispihvit perunamuusilla ja kastikkeella.
Valmistusaika: Alle 5 min.

Ainekset
1 | pkt | Apetit Kasvisjauhispihvit (à 240 g) |
1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehemä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
1 | prk | Apetit Perinteinen Perunamuusi (à 350 g) |
1,5 | dl | mantelimaitoa |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | sipuli renkaiksi viipaloituna | |
1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
suomalaisia pakastepuolukoita |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna Kasvisjauhispihvit pakkauksen ohjein. Valmista perunamuusi tölkin ohjein, mutta käytä nesteenä mantelimaitoa.
2. Paista tarjolle sipulirenkaita rypsi-rapsiöljyssä. Tarjoa puolukan kera.