Resepti
Kasvisjauhispyörykät pitaleivän välissä
Vegaaniset Apetit Kasvisjauhispyörykät ja raikas mintturaita maistuvat mainioilta pitaleivän välissä arkiaterialla tai herkutteluhetkinä.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kasvisjauhispyörykät |
1 | punainen paprika suikaleina | |
1 | keltainen paprika suikaleina | |
2 | tl | savupaprikajauhetta |
0,5 | tl | suolaa |
1 | tl | kuivattua timjamia |
1 | tl | ruokosokeria |
4 | pitaleipää | |
Mintturaita | ||
---|---|---|
1 | dl | soijajogurttia |
1 | limetin mehu | |
1 | rkl | vaaleaa siirappia |
0,25 | tl | suolaa |
0,25 | tl | rouhittua mustapippuria |
2 | rkl | hienonnettua minttua |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kaikki mintturaidan ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä 1–2 tuntia.
2. Levitä paprikasuikaleet uunivuokaan. Mausta suikaleet savupaprikajauheella, suolalla, timjamilla ja ruokosokerilla. Sekoita hyvin ja paahda uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.
3. Kuumenna pitaleivät ja Apetit Kasvisjauhispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä pitaleivät salaatti- ja paprikasuikaleilla, Kasvisjauhispyöryköillä sekä mintturaitakastikkeella.