Resepti
Kasvispastavuoka
Arvio: 3.3 / 5
Kasvispastavuoka on nopea ja lähes tiskitön ruoka, joka valmistuu yhdessä vuoassa ja maistuu koko perheelle. Proteiinia pastavuokaan tuo kotimaiset herneet.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | kpl | valkosipulinkynttä |
1 | rkl | rypsiöljyä |
2 | rkl | tomaattipyrettä |
800 | g | tomaattimurskaa |
4 | dl | kasvislientä |
200 | g | pennepastaa |
1 | rs | Apetit Tuorekset Thai Wok (a 200 g) |
1 | pss | Apetit Kotimainen Herneitä |
1 | rkl | kuivattua oreganoa |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
2 | kpl | mozzarellapalloa |
tuoretta basilikaa |
Valmistusohjeet
1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita öljyllä voidellussa uunivuoassa (koko noin 25 x 35 cm) keskenään valkosipulit, tomaattipyre, tomaattimurska ja kasvisliemi. Sekoita joukkoon pasta sekä Apetit Tuorekset Thai Wok, herneet ja mausteet.
2. Revi mozzarellat paloiksi ja sekoita puolet pastan sekaan. Asettele loput pastan päälle ja laita vuoka 200 asteeseen uuniin.
3. Kypsennä noin 45 min, kunnes pasta on kypsää. Jos vuoan pinta meinaa tummua liikaa, peittele vuoka kannella tai foliolla.
4. Viimeistele ruoka tuoreella basilikalla.