Resepti

Kasvispastavuoka

Kasvispastavuoka on nopea ja lähes tiskitön ruoka, joka valmistuu yhdessä vuoassa ja maistuu koko perheelle. Proteiinia pastavuokaan tuo kotimaiset herneet.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Kasvispastavuoka

Ainekset

2kplvalkosipulinkynttä
1rklrypsiöljyä
2rkltomaattipyrettä
800gtomaattimurskaa
4dlkasvislientä
200gpennepastaa
1rsApetit Tuorekset Thai Wok (a 200 g)
1pssApetit Kotimainen Herneitä
1rklkuivattua oreganoa
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
2kplmozzarellapalloa
tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita öljyllä voidellussa uunivuoassa (koko noin 25 x 35 cm) keskenään valkosipulit, tomaattipyre, tomaattimurska ja kasvisliemi. Sekoita joukkoon pasta sekä Apetit Tuorekset Thai Wok, herneet ja mausteet.

2. Revi mozzarellat paloiksi ja sekoita puolet pastan sekaan. Asettele loput pastan päälle ja laita vuoka 200 asteeseen uuniin.

3. Kypsennä noin 45 min, kunnes pasta on kypsää. Jos vuoan pinta meinaa tummua liikaa, peittele vuoka kannella tai foliolla.

4. Viimeistele ruoka tuoreella basilikalla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!