Resepti

Kasvispihvin makukuumennus

Arvio: 3.2 / 5

Kätevä tapa maustaa valmispihvejä paistaessa on tehdä oma mausteöljy.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton Vegaaninen
Kasvispihvin makukuumennus

Ainekset

3rklNEITO™ -rypsiöljyä
1pktApetit kasvispihvi Asian
1tlvalkosipulirouhetta
2tlrouheista maustesekoitusta

Valmistusohjeet

1. Lorauta uunipellille reilusti öljyä. Ripottele pellille valkosipulirouhetta ja mieleistäsi rouheista maustesekoitusta. Kääntele pihvit mausteöljyssä.

2. Kuumenna uunissa 160°C noin 20-25 min.

3. Vinkki! Voit käyttää myös muita Apetit-pihvejä.