Resepti
Kasvispyttipannu
Arvio: 4 / 5
Ihanan värikäs ja maistuva kasvispyttipannu.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
2 | pss | Apetit Puutarhurin sekoitusta |
250 | g | tomaattimurskaa |
2 | valkosipulin kynttä hienonnettuna | |
1 | tl | basilikaa |
200 | g | savustettua tofua kuutioina |
1 | dl | aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna |
1 | dl | mustia kivettömiä oliiveja |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
4 | kananmunaa keitettynä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna rypsiöljy paistinpannulla. Kuullota sipulikuutiot siinä kypsiksi. Lisää kasvikset, tomaattimurska, valkosipuli ja basilika. Kuumenna seos ja hauduttele sitä noin 10 minuuttia.
3. Lisää tofu, aurinkokuivatut tomaatit sekä oliivit. Jatka kuumennusta niin, että ainekset kuumenevat. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
5. Leikkaa kananmunat lohkoiksi ja viimeistele pyttipannu lohkoilla. Tarjoile.