Resepti

Kasvispyttipannu

Arvio: 4 / 5

Ihanan värikäs ja maistuva kasvispyttipannu.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton
Kasvispyttipannu

Ainekset

1rklNeito Rypsiöljyä™
1pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita
2pssApetit Puutarhurin sekoitusta
250gtomaattimurskaa
2valkosipulin kynttä hienonnettuna
1tlbasilikaa
200gsavustettua tofua kuutioina
1dlaurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna
1dlmustia kivettömiä oliiveja
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
4kananmunaa keitettynä

Valmistusohjeet

1. Kuumenna rypsiöljy paistinpannulla. Kuullota sipulikuutiot siinä kypsiksi. Lisää kasvikset, tomaattimurska, valkosipuli ja basilika. Kuumenna seos ja hauduttele sitä noin 10 minuuttia.

3. Lisää tofu, aurinkokuivatut tomaatit sekä oliivit. Jatka kuumennusta niin, että ainekset kuumenevat. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

5. Leikkaa kananmunat lohkoiksi ja viimeistele pyttipannu lohkoilla. Tarjoile.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!