Resepti
Kasvissalaatti
Arvio: 2.7 / 5
Salaatti saa mukavaa makeutta papaijasta, reipasta rousketta kasviksista ja uudenlaista mausteisuutta currykastikkeesta.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | pss | Apetit Maalaiskasviksia (à 300g) |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | kpl | kypsä papaija |
1 | rs | kirsikkatomaatteja (250 g) |
Kastike | ||
---|---|---|
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
4 | valkosipulinkynttä murskattuna | |
1 | rkl | punaista currytahnaa |
1 | rkl | soijakastiketta |
1 | limesitruunan mehu | |
1 | tl | fariinisokeria |
Valmistusohjeet
1. Pikapaista kasvikset ja anna niiden jäähtyä. Kuutioi tai viipaloi halkaistu, siemenetön ja kuorittu papaija ja leikkaa kirsikkatomaatit kahtia. Yhdistä salaattiaineet.
3. Sekoita kastikkeen aineet hyvin ja lisää se salaattiaineiden joukkoon. Anna maustua 30 minuuttia.
5. Tarjoa alku- tai pääruokana. Papaijasalaatti maistuu myös vastapaistettujen kevätkääryleiden kanssa.