Resepti
Kasvistacot
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| 1 | pkt | Taco kuoria |
| Kasvissalsa | ||
|---|---|---|
| 1 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Wok chili-inkivääri |
| 2 | kpl | Tuoretta punaista chiliä |
| 2 | prk | Taco sauce (à 230g) |
| Korianterimajoneesi | ||
| 100 | g | Vegaanista majoneesia |
| 0,5 | kpl | Ruukkua tuoretta korianteria |
| Sokeria | ||
| Suolaa | ||
| Täytteeksi | ||
| 1 | pss | Apetit Tex Mex Siemen-kasvispyörykät |
Valmistusohjeet
1. Freesaa wok-vihanneksia öljyssä pannulla noin 4 minuuttia. Leikkaa chili viipaleiksi ja lisää kasvisten joukkoon. Lisää taco kastike ja kuumenna.
2. Kypsennä pyörykät uunissa 160 °C noin 10 minuuttia.
3. Laita majoneesi kulhoon lisää korianteri (varsineen) ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja sokerilla.
4. Kokoa tacoihin vihannessalsa, muutama pyörykkä ja majoneesia. Koristele silputulla korianterilla.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti