Resepti

Kasvistacot

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Gluteeniton Vegaaninen
Kasvistacot

Ainekset

1pktTaco kuoria
Kasvissalsa
1rklApetit Rypsiöljyä
1pssApetit Kotimainen Wok chili-inkivääri
2kplTuoretta punaista chiliä
2prkTaco sauce (à 230g)
Korianterimajoneesi
100gVegaanista majoneesia
0,5kplRuukkua tuoretta korianteria
Sokeria
Suolaa
Täytteeksi
1pssApetit Tex Mex Siemen-kasvispyörykät

Valmistusohjeet

1. Freesaa wok-vihanneksia öljyssä pannulla noin 4 minuuttia. Leikkaa chili viipaleiksi ja lisää kasvisten joukkoon. Lisää taco kastike ja kuumenna.

2. Kypsennä pyörykät uunissa 160 °C noin 10 minuuttia.

3. Laita majoneesi kulhoon lisää korianteri (varsineen) ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja sokerilla.

4. Kokoa tacoihin vihannessalsa, muutama pyörykkä ja majoneesia. Koristele silputulla korianterilla.