Resepti
Kasvistacot
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4

Ainekset
1 | pkt | Taco kuoria |
Kasvissalsa | ||
---|---|---|
1 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
1 | pss | Apetit Kotimainen Wok chili-inkivääri |
2 | kpl | Tuoretta punaista chiliä |
2 | prk | Taco sauce (à 230g) |
Korianterimajoneesi | ||
100 | g | Vegaanista majoneesia |
0,5 | kpl | Ruukkua tuoretta korianteria |
Sokeria | ||
Suolaa | ||
Täytteeksi | ||
1 | pss | Apetit Tex Mex Siemen-kasvispyörykät |
Valmistusohjeet
1. Freesaa wok-vihanneksia öljyssä pannulla noin 4 minuuttia. Leikkaa chili viipaleiksi ja lisää kasvisten joukkoon. Lisää taco kastike ja kuumenna.
2. Kypsennä pyörykät uunissa 160 °C noin 10 minuuttia.
3. Laita majoneesi kulhoon lisää korianteri (varsineen) ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja sokerilla.
4. Kokoa tacoihin vihannessalsa, muutama pyörykkä ja majoneesia. Koristele silputulla korianterilla.