Resepti
Kasviswrapit hernetahnalla ja paahdetuilla vihanneksilla
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pkt | Apetit Kotimainen Nelikko pizzapohjia |
100 | g | broccoliinia eli varsiparsakaalia |
0,5 | kpl | kesäkurpitsaa |
1 | kpl | suippopaprikaa |
1 | rkl | Apetit Rypsiöljyä (à 500 ml) |
0,5 | kpl | sitruunan mehu |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
1 | kpl | tomaattia |
0,5 | kpl | ruukkua salaattia |
Hernetahna: | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Kotimainen hernettä (à 200g) |
1 | kpl | valkosipulinkynsi |
2 | rkl | basilikaa hienonnettuna |
3 | rkl | Apetit Rypsiöljyä (à 500 ml) |
0,5 | kpl | sitruunan mehu |
suolaa |
Valmistusohjeet
1. Ota Nelikko pizzapohjat sulamaan hyvissä ajoin.
2. Asettele broccoliinit leivinpaperin päälle uunipellille. Leikkaa kesäkurpitsa etusormen paksuisiksi pölkyiksi ja leikkaa suippopaprika reiluiksi suikaleiksi. Asettele myös kesäkurpitsat ja suippopapaprikat pellille ja mausta kasvikset öljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Paahda vihanneksia 200 asteessa 10 minuuttia.
3. Leikkaa tomaatti siivuiksi. Lämmitä Nelikko pizzapohjat pannulla, uunissa tai mikrossa ja täytä ne salaatilla, tomaatilla, paahdetuilla vihanneksilla ja hernetahnalla. Kääräise rullalle ja tarjoile.
4. Hernetahna: Ota herneet sulamaan hyvissä ajoin. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, hienonna basilika. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta tahnaksi. Mausta suolalla.