Resepti

Kasviswrapit hernetahnalla ja paahdetuilla vihanneksilla

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Maidoton Vegaaninen
Kasviswrapit hernetahnalla ja paahdetuilla vihanneksilla

Ainekset

1pktApetit Kotimainen Nelikko pizzapohjia
100gbroccoliinia eli varsiparsakaalia
0,5kplkesäkurpitsaa
1kplsuippopaprikaa
1rklApetit Rypsiöljyä (à 500 ml)
0,5kplsitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
1kpltomaattia
0,5kplruukkua salaattia
Hernetahna:
1pssApetit Kotimainen hernettä (à 200g)
1kplvalkosipulinkynsi
2rklbasilikaa hienonnettuna
3rklApetit Rypsiöljyä (à 500 ml)
0,5kplsitruunan mehu
suolaa

Valmistusohjeet

1. Ota Nelikko pizzapohjat sulamaan hyvissä ajoin.

2. Asettele broccoliinit leivinpaperin päälle uunipellille. Leikkaa kesäkurpitsa etusormen paksuisiksi pölkyiksi ja leikkaa suippopaprika reiluiksi suikaleiksi. Asettele myös kesäkurpitsat ja suippopapaprikat pellille ja mausta kasvikset öljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Paahda vihanneksia 200 asteessa 10 minuuttia.

3. Leikkaa tomaatti siivuiksi. Lämmitä Nelikko pizzapohjat pannulla, uunissa tai mikrossa ja täytä ne salaatilla, tomaatilla, paahdetuilla vihanneksilla ja hernetahnalla. Kääräise rullalle ja tarjoile.

4. Hernetahna: Ota herneet sulamaan hyvissä ajoin. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, hienonna basilika. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta tahnaksi. Mausta suolalla.