Resepti
Katkarapu-melonisalsa avokadolla
Arvio: 4.5 / 5
Maukkaat alkupalat tai iltaherkut saat avokadosta, katkaravuista ja cantaloupemelonista.
Valmistusaika: Alle 5 min.
Annosmäärä: 6 annosta

Ainekset
1 | rs | katkarapuja (à 170 g) |
0,5 | verkkomelonia | |
2 | rkl | lehtipersiljaa |
0,5 | limetin kuori ja mehu | |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
3 | avokadoa | |
1 | rkl | tilliä silputtuna |
Valmistusohjeet
1. Valuta liemi katkaravuista. Puolita meloni ja poista siemenet. Kuori ja kuutio meloni. Silppua melonikuutioiden joukkoon lehtipersilja. Pese limetti ja ota siitä kuoriraudalla ohuita suikaleita melonisalsan mausteeksi. Purista limetin mehu hedelmäsalsaan, lisää katkaravut ja mausta seos. Puolita avokadot ja jaa seos niille. Koristele tillillä ja tarjoa.