Resepti

Katkarapusalaatti

Arvio: 3.8 / 5

Raikas katkarapusalaatti viimeistellään sinappisella kastikkeella ja tarjotaan tuoreen leivän kera.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 8 annosta

Gluteeniton
Katkarapusalaatti

Ainekset

2rsisoja katkarapuja liemessä (à 170/400 g)
8keitettyä kananmunaa
2avokadoa
1sitruunan mehu
1ruukku lehtisalaattia
romainesalaattia
1pssApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (200 g)
1dlvalmista sinappista salaattikastiketta

Valmistusohjeet

1. Revi pesty salaatti astiaan ja asettele päälle pilkotut avokadot. Purista sitruunamehua avokadoille etteivät ne tummu. Laita kananmunalohkot ja valutetut katkaravut päällimmäiseksi. Tarjoa sinappisen valmiskastikkeen kera.