Resepti
Katkarapusalaatti
Arvio: 3.8 / 5
Raikas katkarapusalaatti viimeistellään sinappisella kastikkeella ja tarjotaan tuoreen leivän kera.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 8 annosta
Ainekset
2 | rs | isoja katkarapuja liemessä (à 170/400 g) |
8 | keitettyä kananmunaa | |
2 | avokadoa | |
1 | sitruunan mehu | |
1 | ruukku lehtisalaattia | |
romainesalaattia | ||
1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (200 g) |
1 | dl | valmista sinappista salaattikastiketta |
Valmistusohjeet
1. Revi pesty salaatti astiaan ja asettele päälle pilkotut avokadot. Purista sitruunamehua avokadoille etteivät ne tummu. Laita kananmunalohkot ja valutetut katkaravut päällimmäiseksi. Tarjoa sinappisen valmiskastikkeen kera.