Resepti
Katkarapusalaatti
Arvio: 3.8 / 5
Raikas katkarapusalaatti viimeistellään sinappisella kastikkeella ja tarjotaan tuoreen leivän kera.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 8 annosta
Ainekset
| 2 | rs | isoja katkarapuja liemessä (à 170/400 g) |
| 8 | keitettyä kananmunaa | |
| 2 | avokadoa | |
| 1 | sitruunan mehu | |
| 1 | ruukku lehtisalaattia | |
| romainesalaattia | ||
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (200 g) |
| 1 | dl | valmista sinappista salaattikastiketta |
Valmistusohjeet
1. Revi pesty salaatti astiaan ja asettele päälle pilkotut avokadot. Purista sitruunamehua avokadoille etteivät ne tummu. Laita kananmunalohkot ja valutetut katkaravut päällimmäiseksi. Tarjoa sinappisen valmiskastikkeen kera.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti