Resepti
Katkarapusalaatti ja savukala
Arvio: 2.7 / 5
Savukalasta saa kivoja salaatteja, vaikka piknikille mukaan otettavaksi.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | kpl | lehtisalaattiruukku |
1 | rucolaruukku | |
2 | avokadoa | |
1 | rs | isoja katkarapuja liemessä (à 170/400 g) |
0,5 | dl | aiolia |
0,5 | limetin mehu | |
0,5 | dl | paahdettuja, kuorellisia manteleita |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | kpl | savustettu kirjolohifilee (n. 750 g) |
1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä tai kypsiä varhaisperunoita) |
Valmistusohjeet
1. Valuta katkaravut. Huuhtele ja suikaloi salaatti. Huuhtele ruccola. Leikkaa avocadot kuutioiksi. Sekoita aioliin limettimehu. Kokoa aineksista salaatti ja viimeistele se paahdetuilla manteleilla. Tarjoa savukalan kanssa.
2. Vinkki! Voit jatkaa salaattia halutessasi höyrytetyillä Apetit Kotimainen Herneillä tai kypsillä varhaisperunoilla.