Resepti

Kermaviilikastike

Arvio: 4.1 / 5

Kermaviilikastike sopii lämpimän salaatin ja kalan kastikkeeksi.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Kermaviilikastike

Ainekset

1dlkermaviiliä
1rklsitruunamehua
2tlsokeria tai hunajaa
1tlvalkopippuria
Lisäksi:
1pssApetit Puutarhurin sekoitusta (300g)
3rklhunajaviinietikkaa
0,5dlruohosipulia silputtuna
Tarjoiluun:
1pktApetit Punajuuripihvejä
lämminsavulohta

Valmistusohjeet

1. Yhdistä kastikeainekset ja sekoita. Kuumenna kasvissekoitus ja mausta se hunajaviinietikalla ja ruohosipulilla. Tarjoa kasvikset ja kastike erillisistä kulhoista.

2. Vinkki! Tämä kastike sopii eri tavoin maustettuna monille eri kasvissekoituksille sekä kalalle.