Resepti
Kinkku-juusto-pastasalaatti
Arvio: 3.8 / 5
Kinkulla ja juustolla ryyditetty pastasalaatti maistuu kaikenikäisille. Tarjoa iltapalana, illanistujaisissa tai juhlapöydän suolaisena.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 10 annosta

Ainekset
1 | l | vettä |
250 | g | pastaa |
1 | tl | suolaa |
300 | g | palvinkinkkua palana |
1 | omena | |
2 | maustekurkkua | |
200 | g | Emmental-juustoa |
200 | g | Apetit herne-maissi-paprika –sekoitusta |
100 | g | tummia viinirypäleitä |
200 | g | majoneesia |
100 | g | kermaviiliä |
1 | ruukku persiljaa |
Valmistusohjeet
1. Kiehauta vesi. Lisää joukkoon pasta ja suola. Keitä miedolla lämmöllä kunnes pasta on kypsää. Valuta ja huuhtele pasta kylmällä vedellä.
2. Suikaloi palvikinkku ja maustekurkut. Kuutio juusto. Kuori ja suikaloi omena. Lisää kasvispakaste ja viinirypäleet. Sekoita ainekset keskenään.
3. Yhdistä majoneesi ja kermaviili. Hienonna joukkoon persilja. Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon.