Resepti

Kinkkukiusaus

Arvio: 3.7 / 5

Perinteinen kinkkukiusaus on helppo valmistaa ja maistuu koko perheelle. Katso myös vinkki herkulliseen Peruna-jauhelihalaatikkoon ja punajuurivuokaan.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 5 annosta

Gluteeniton
Kinkkukiusaus

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (1 kg)
300gsavukinkkua
5dlruokakermaa
1tltimjamia
0,5tlmustapippuria
1tlsuolaa
1,5dljuustoraastetta

Valmistusohjeet

1. Leikkaa kinkku suikaleiksi ja levitä sitä voideltuun uunivuokaan kerroksittain peruna-sipulisekoituksen kanssa, päällimmäiseksi kerros peruna-sipulisekoitusta.

2. Yhdistä keskenään ruokakerma ja mausteet. Kaada seos vuokaan.

3. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla noin tunnin ajan. Ripottele juustoraaste pinnalle paistamisen loppupuolella. Tarjoa raikkaan salaatin ja leivän kera.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!