Resepti
Kirjolohi-herkkusienikastike ja uunijuurekset
Arvio: 4.2 / 5
Kerma + kirjolohi + herkkusienet = toimiva yhdistelmä!
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | rkl | NEITO™ -rypsiöljyä |
1 | dl | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
300 | g | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
1 | prk | Creme Bonjour Chili & Paprika -ranskankermavalmistetta |
1 | pkt | herkkusieniä |
1 | rkl | tilliä silputtuna |
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & Uunijuureksia |
Valmistusohjeet
1. Kypsennä uunijuurekset pakkauksen ohjein.
3. Lorauta tilkka rypsiöljyä pannulle ja kuullota siinä sipulikuutiot. Lisää pannulle herkkusienet ja paista kunnes kypsiä.
5. Lisää kirjolohisuikaleet. Kalan kypsyttyä, lusikoi myös tuorejuusto pannulle ja mausta tillillä. Herkuttele uunijuuresten kera.