Resepti

Kirjolohi-herkkusienikastike ja uunijuurekset

Arvio: 4.2 / 5

Kerma + kirjolohi + herkkusienet = toimiva yhdistelmä!

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Gluteeniton
Kirjolohi-herkkusienikastike ja uunijuurekset

Ainekset

1rklNEITO™ -rypsiöljyä
1dlApetit Kotimainen Sipulikuutioita
300gkirjolohisuikaleita (à 300 g)
1prkCreme Bonjour Chili & Paprika -ranskankermavalmistetta
1pktherkkusieniä
1rkltilliä silputtuna
Tarjoiluun:
1pssApetit Kotimainen Peruna & Uunijuureksia

Valmistusohjeet

1. Kypsennä uunijuurekset pakkauksen ohjein.

3. Lorauta tilkka rypsiöljyä pannulle ja kuullota siinä sipulikuutiot. Lisää pannulle herkkusienet ja paista kunnes kypsiä.

5. Lisää kirjolohisuikaleet. Kalan kypsyttyä, lusikoi myös tuorejuusto pannulle ja mausta tillillä. Herkuttele uunijuuresten kera.