Resepti
Kirjolohi-kasvispasta
Arvio: 3.3 / 5
Kotoisaa kalapastaa kesäkurpitsalla ja valkosipulilla.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
3 | rkl | Neito rypsiöljyä™ |
2 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
2,5 | dl | ruokakermaa |
12 | kirsikkatomaattia | |
1 | paprika paloina | |
0,5 | kesäkurpitsa ohuina siivuina | |
1 | dl | purjoa renkaina |
1 | rkl | tilliä |
1 | valkosipuli | |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
400 | g | tuorepastaa |
0,5 | dl | parmesanjuustoa raasteena |
Valmistusohjeet
1. Tee tämä ruoka kahden paistinpannun tekniikalla: toinen voi olla perus paistinpannu, toinen wok- tai paistinpannu. Kuumenna molemmalla pannulla tilkka kasviöljyä. Kypsennä toisella pannulla kalasuikaleet ja toisella wokkaa toisella pannulla tomaatit, paprika, kesäkurpitsa ja purjo. Lisää lopuksi kalan joukkoon ruokakerma ja hauduta. Yhdistä kala ja kasvikset. Lisää kynsi tai kaksi valkosipulia pieneksi silputtuna. Mausta kala-kasviskastike reilusti tuoreella tillillä. Kiehauta lisukkeeksi tuorepasta. Tarjoa parmesanjuustoraasteen kera.