Resepti
Kirjolohi-kermaperunat
Arvio: 4.5 / 5
Helppo ja herkullinen paistos syntyy vaivatta kirjolohi- ja perunasuikaleista, jotka ruokakerma viimeistelee.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
500 | g | Apetit perunasuikaleita |
2 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
1 | prk | laktoositonta ruokakermaa |
3 | rkl | hienonnettua tilliä |
3 | rkl | Apetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™ paistamiseen |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna noin 3 ruokalusikallista ruokaöljyä isohkossa paistinpannussa. Lisää jäiset perunasuikaleet. Kuumenna suikaleita 2–3 minuuttia. Vähennä lämpöä ja lisää kalasuikaleet ja kääntele seosta varoen ja anna kypsyä 2–3 minuuttia. Lisää ruoka-creme ja sekoita varoen. Anna ruuan kypsyä miedolla lämmöllä vielä noin 5 minuuttia. Mausta halutessasi hienonnetulla tillillä.