Resepti

Kirjolohi-maalaispata

Arvio: 4.1 / 5

Nopeassa padassa on paljon makua!

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Kirjolohi-maalaispata

Ainekset

300gkirjolohisuikaleita
1pssApetit Maalaiskasviksia
1rklNEITO™ -rypsiöljy
1prktomaattimurskaa (400 g)
3valkosipulinkynttä
1tloreganoa
1tlsuolaa
Tarjoiluun
2palaa (gluteenitonta) maalaisleipää

Valmistusohjeet

1. Kuumenna tilkka rypsiöljyä kasarissa. LIsää kirjolohisuikaleet ja paista keskilämmöllä muutama minuutti. LIsää loput ainekset ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa ennen tarjoilua. Tarjoa hyvän leivän kanssa.