Resepti
Kirjolohi-maalaispata
Arvio: 4.1 / 5
Nopeassa padassa on paljon makua!
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
300 | g | kirjolohisuikaleita |
1 | pss | Apetit Maalaiskasviksia |
1 | rkl | NEITO™ -rypsiöljy |
1 | prk | tomaattimurskaa (400 g) |
3 | valkosipulinkynttä | |
1 | tl | oreganoa |
1 | tl | suolaa |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
2 | palaa (gluteenitonta) maalaisleipää |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna tilkka rypsiöljyä kasarissa. LIsää kirjolohisuikaleet ja paista keskilämmöllä muutama minuutti. LIsää loput ainekset ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa ennen tarjoilua. Tarjoa hyvän leivän kanssa.