Resepti

Kirjolohi-sahramikeitto

Arvio: 4 / 5

Maukas mutta kevyt kalakeitto saa teränsä kauniinkeltaisesta sahramista ja yrteistä.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Kirjolohi-sahramikeitto

Ainekset

1rklvoita
1tlsahramia
0,5pssApetit Sipulikuutioita
1pssApetit Amerikansekoitusta
8dlvettä
1kalaliemikuutio
1tlmustapippurirouhetta
1tltimjamia
1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
2rkltuoretta kirveliä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Valmistusohjeet

1. Sulata voi kattilassa. Lisää sahrami, sipulikuutiot ja amerikansekoitus. Kypsennä 5 min. silloin tällöin sekoitellen. Lisää vesi, kalaliemikuutio ja mausteet. Hauduta 10 min.

2. Paista kirjolohisuikaleet paistinpannussa ja lisää ne keittoon. Mausta ja hauduta 5 min. Saksi tuore kirveli keiton pinnalle juuri ennen tarjoilua. Tarjoa hyvän leivän kanssa.