Resepti
Kirjolohipasta
Arvio: 3.7 / 5
Lohen tai kirjolohen sekä pastan harmoninen liitto vahvistuu kermalla.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
1 | tl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
100 | g | tuorejuustoa (esim. ruohosipulilla tai tillillä ja mustapippurilla maustettua) |
2 | dl | ruokakermaa |
3 | rkl | tuoretta ruohosipulia hienonnettuna |
400 | g | pastaa |
mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Kuullota sipulikuutiot paistinpannulla kasviöljytilkassa. Lisää kirjolohisuikaleet ja paista viitisen minuuttia. Lisää joukkoon tuorejuusto ja ruokakerma. Kuumenna ja mausta ruohosipulilla ja mustapippurilla. Tarjoa kypsän pastan kanssa.