Resepti

Kirjolohipasta

Arvio: 3.7 / 5

Lohen tai kirjolohen sekä pastan harmoninen liitto vahvistuu kermalla.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Kirjolohipasta

Ainekset

0,5pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita
1tlNeito Rypsiöljyä™
1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
100gtuorejuustoa (esim. ruohosipulilla tai tillillä ja mustapippurilla maustettua)
2dlruokakermaa
3rkltuoretta ruohosipulia hienonnettuna
400gpastaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

1. Kuullota sipulikuutiot paistinpannulla kasviöljytilkassa. Lisää kirjolohisuikaleet ja paista viitisen minuuttia. Lisää joukkoon tuorejuusto ja ruokakerma. Kuumenna ja mausta ruohosipulilla ja mustapippurilla. Tarjoa kypsän pastan kanssa.