Resepti
Kirjolohipasta
Arvio: 3.6 / 5
Lohen tai kirjolohen sekä pastan harmoninen liitto vahvistuu kermalla.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
| 1 | tl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
| 100 | g | tuorejuustoa (esim. ruohosipulilla tai tillillä ja mustapippurilla maustettua) |
| 2 | dl | ruokakermaa |
| 3 | rkl | tuoretta ruohosipulia hienonnettuna |
| 400 | g | pastaa |
| mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Kuullota sipulikuutiot paistinpannulla kasviöljytilkassa. Lisää kirjolohisuikaleet ja paista viitisen minuuttia. Lisää joukkoon tuorejuusto ja ruokakerma. Kuumenna ja mausta ruohosipulilla ja mustapippurilla. Tarjoa kypsän pastan kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti