Resepti

Kirjolohisalaatti

Arvio: 4.4 / 5

Kylmäsavulohesta ja vihannesriisistä pirteän purjon ja tuoreen tillin kera syntyy verraton yhdistelmä, jota salaatiksikin kutsutaan.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Laktoositon
Kirjolohisalaatti

Ainekset

1pktkylmäsavustettua kirjolohta siivuina (á 150 g)
1pssApetit Vihannes-riisisekoitusta
1dlpurjoviipaleita
1kpltillinippu
0,5tlsitruunapippuria
0,5tlmustapippuria
0,5tlaromisuolaa
Tarjoiluun
100gkermaviiliä
kourallinen rucolaa

Valmistusohjeet

1. Leikkaa kala pienimmiksi paloiksi ja sekoita sulatetun vihannes-riisisekoituksen joukkoon. Lisää purjoviipaleet, hienonnettu tilli ja mausteet. Salaatin kanssa sopii esim. Kermaviilikastike. Sekoita kastike salaatin joukkoon tai tarjoa kastike erikseen. Anna maustua viileässä hetken. Tarjoa kevyenä lounaana tai iltapalana tuoreen leivän kera.