Resepti
Kirjolohisalaatti
Arvio: 4.4 / 5
Kylmäsavulohesta ja vihannesriisistä pirteän purjon ja tuoreen tillin kera syntyy verraton yhdistelmä, jota salaatiksikin kutsutaan.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | pkt | kylmäsavustettua kirjolohta siivuina (á 150 g) |
1 | pss | Apetit Vihannes-riisisekoitusta |
1 | dl | purjoviipaleita |
1 | kpl | tillinippu |
0,5 | tl | sitruunapippuria |
0,5 | tl | mustapippuria |
0,5 | tl | aromisuolaa |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
100 | g | kermaviiliä |
kourallinen rucolaa |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa kala pienimmiksi paloiksi ja sekoita sulatetun vihannes-riisisekoituksen joukkoon. Lisää purjoviipaleet, hienonnettu tilli ja mausteet. Salaatin kanssa sopii esim. Kermaviilikastike. Sekoita kastike salaatin joukkoon tai tarjoa kastike erikseen. Anna maustua viileässä hetken. Tarjoa kevyenä lounaana tai iltapalana tuoreen leivän kera.