Resepti

Kirkas kirjolohikeitto

Arvio: 3.8 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Maidoton Gluteeniton
Kirkas kirjolohikeitto

Ainekset

1,5lVettä
2kplKalaliemikuutioita
1pssApetit Kotimainen Peruna & Keittokasviksia (`a 750g)
1tlSuolaa
300gKotimaista kirjolohifileetä
2rklHienonnettua tuoretta tilliä

Valmistusohjeet

1. Kiehauta vesi, lisää liemikuutiot ja sekoita.

2. Lisää keittokasvikset ja keitä noin 15 minuuttia.

3. Lisää suola sekä reiluiksi paloiksi leikattu kirjolohi ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsyneet.

4. Ota kattila liedeltä ja lisää silputtua tilliä.

5. Tarjoile ja nauti.