Resepti
Kirkas kirjolohikeitto
Arvio: 3.8 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1,5 | l | Vettä |
2 | kpl | Kalaliemikuutioita |
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & Keittokasviksia (`a 750g) |
1 | tl | Suolaa |
300 | g | Kotimaista kirjolohifileetä |
2 | rkl | Hienonnettua tuoretta tilliä |
Valmistusohjeet
1. Kiehauta vesi, lisää liemikuutiot ja sekoita.
2. Lisää keittokasvikset ja keitä noin 15 minuuttia.
3. Lisää suola sekä reiluiksi paloiksi leikattu kirjolohi ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsyneet.
4. Ota kattila liedeltä ja lisää silputtua tilliä.
5. Tarjoile ja nauti.