Resepti
Kirkas lohikeitto
Arvio: 3.8 / 5
Lohikeitto ei aina kaipaa edes kermaa.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | l | vettä |
400 | g | perunoita |
1 | pss | Apetit Kotimainen Pikkuporkkanoita |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
2 | tl | suolaa |
1 | rkl | hienonnettua tilliä |
Valmistusohjeet
1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kuoritut ja lohkotut perunat, porkkanaviipaleet ja sipuli. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää lohi. Kuumenna kiehuvaksi. Nosta kattila liedeltä ja mausta keitto suolalla ja tillillä. Tarjoa hyvän leivän kera.