Resepti
Kolmen kaalin wok sienillä ja ohralla
Arvio: 5 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | rs | Apetit Tuorekset Kolmen kaalin wok (á 130 g) |
2 | dl | ohrahelmiä |
vihanneslientä | ||
200 | g | herkkusieniä tai suppilovahveroita |
1 | sipuli | |
2 | valkosipulinkynttä | |
2 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
suolaa ja mustapippuria | ||
1 | rkl | soijakastiketta |
2 | omenaa |
Valmistusohjeet
1. Lämmitä vihannesliemi ja keitä ohrahelmet liemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta neste pois.
2. Viipaloi puhdistetut sienet. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulit.
3. Kaada sienet kylmälle pannulle ja kuumenna sekoitellen, kunnes neste irtoaa ja kiehuu pois. Lisää öljy ja sipuli. Paista kunnes sipuli pehmenee. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä sivuun.
4. Kuumenna öljy tilavassa paistokasarissa ja lisää Tuorekset Kolmen kaali wok. Wokkaa sekoittaen 2–3 minuuttia. Lisää valkosipuli. Jatka kypsentämistä, kunnes kasvikset pehmenevät hiukan.
5. Yhdistä sipulit ja sienet kaalien joukkoon ja lisää ohrahelmet. Leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi ja sekoita wokkiin. Mausta soijalla, suolalla ja pippurilla.