Resepti
Kolmen raaka-aineen Thai wok
Arvio: 3.9 / 5
Tästä ei wokki nopeammaksi muutu! Wokkivihannesten kanssa kannattaa käyttää kuumaa pannua ja olla nopea. Pikainen kypsytys pitää kasvikset rapeina ja värikkäinä. Älä anna kasvisten muhia pannulla, niin saat parhaan lopputuloksen.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta

Ainekset
1 | rs | Apetit Tuorekset Thai wok |
1 | pkt | maustamatonta tofua |
2 | rkl | valmista teriyaki-kastiketta |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa tofu reiluiksi kuutioiksi.
3. Kuumenna pannulla teriyaki-kastike. Paista tofua pannulla (älä liikuttele liikaa), kunnes tofu saa kauniin paistopinnan.
5. Lisää vihannekset ja paista vielä 4 min.
7. Vinkki! Voit kokeilla tofun tilalla mitä tahansa muuta raaka-ainetta: kanaa, lihaa tai kalaa. Leikkaa raaka-aine sopivan ohuiksi suikaleiksi, niin kypsennysaika pysyy lyhyenä.