Resepti
Korealainen kasvisjauhiskulho
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
2 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | rs | Apetit Kasvisjauhispihvejä |
1 | rs | Apetit Tuorekset Korea wok |
2 | tl | sokeria |
1 | tl | Gochujang-tahnaa |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
2 | annosta kypsää riisiä | |
1 | tlk | kimchiä |
suolapähkinää | ||
sharonhedelmää | ||
tuoretta korianteria | ||
punaista chiliä | ||
tuoretta basilikaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna wokkipannulla tilkka kasviöljyä. Paista kasvisjauhispihvit siinä kuumiksi ja suikaloi ne.
2. Siirrä suikaleet sivuun. Wokkaa kasvikset rapeiksi wokkipannulla muutamassa minuutissa. Mausta seos sokerilla ja gochujang-tahnalla. Kokoa kulhoihin reilut annokset riisistä, kasviksista, kimchistä ja muista höysteistä.