Resepti
Korealainen kasvisjauhiskulho
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
| 2 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
| 1 | rs | Apetit Kasvisjauhispihvejä |
| 1 | rs | Apetit Tuorekset Korea wok |
| 2 | tl | sokeria |
| 1 | tl | Gochujang-tahnaa |
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| 2 | annosta kypsää riisiä | |
| 1 | tlk | kimchiä |
| suolapähkinää | ||
| sharonhedelmää | ||
| tuoretta korianteria | ||
| punaista chiliä | ||
| tuoretta basilikaa | ||
Valmistusohjeet
1. Kuumenna wokkipannulla tilkka kasviöljyä. Paista kasvisjauhispihvit siinä kuumiksi ja suikaloi ne.
2. Siirrä suikaleet sivuun. Wokkaa kasvikset rapeiksi wokkipannulla muutamassa minuutissa. Mausta seos sokerilla ja gochujang-tahnalla. Kokoa kulhoihin reilut annokset riisistä, kasviksista, kimchistä ja muista höysteistä.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti