Resepti

Korean kalkkunawok

Kalkkunasta ja kasviksista wokkaat maukasta korealaisella maustekastikkeella höystettynä.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Laktoositon Maidoton
Korean kalkkunawok

Ainekset

3rklApetit- rypsiöljyä
1rskalkkunan tai broilerin fileetä haarukkapaloina
suolaa
2tlperunajauhoja
2tlKorean BBQ marinadi kanalle
2valkosipulinkynttä hienonnettuna
1rsApetit Tuorekset Korea wok
1rklhunajaa
0,5limetin mehu
seesaminsieminiä

Valmistusohjeet

1. Ruskista lihapalat kevyesti kasviöljyssä. Mausta suolalla ja siivilöi päälle perunajauhot. Jatka paistamista hetki. Mausta palat marinadilla ja valkosipulisilpulla. Siirrä lihapalat lautaselle.

2. Wokkaa pannulla kasviöljyssä kasvikset rapeiksi. Lisää joukkoon kypsä kalkkuna, hunaja ja limettimehu. Kuumenna ja tarjoa siemenillä viimeisteltynä.