Resepti
Korean kalkkunawok
Kalkkunasta ja kasviksista wokkaat maukasta korealaisella maustekastikkeella höystettynä.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
3 | rkl | Apetit- rypsiöljyä |
1 | rs | kalkkunan tai broilerin fileetä haarukkapaloina |
suolaa | ||
2 | tl | perunajauhoja |
2 | tl | Korean BBQ marinadi kanalle |
2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna | |
1 | rs | Apetit Tuorekset Korea wok |
1 | rkl | hunajaa |
0,5 | limetin mehu | |
seesaminsieminiä |
Valmistusohjeet
1. Ruskista lihapalat kevyesti kasviöljyssä. Mausta suolalla ja siivilöi päälle perunajauhot. Jatka paistamista hetki. Mausta palat marinadilla ja valkosipulisilpulla. Siirrä lihapalat lautaselle.
2. Wokkaa pannulla kasviöljyssä kasvikset rapeiksi. Lisää joukkoon kypsä kalkkuna, hunaja ja limettimehu. Kuumenna ja tarjoa siemenillä viimeisteltynä.