Resepti

Kukkakaali-kasvisjauhispata

Helppo ja nopea proteiinipitoinen kasvispata sopii vegaaneillekin, kun se tehdään kasviproteiinivalmisteesta.

Valmistusaika: Alle 5 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Laktoositon Maidoton Vegaaninen
Kukkakaali-kasvisjauhispata

Ainekset

1pssApetit Kukkakaalia
3rklApetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä
1rsApetit Kasvisjauhispyöryköitä
1dlApetit Kotimainen Sipulikuutio
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
Tarjoiluun
0,5dlkevätsipulia silputtuna
Sriracha-maustekastiketta

Valmistusohjeet

1. Pane kukkakaali kattilaan. Lisää pohjalle vettä ja höyrytä kukkakaalia 3 minuuttia.

2. Ruskista kasviöljyssä sipulikuutiot. Lisää kasvisjauhispyörykät ja kuumenna.

3. Kaada vesi pois kukkakaalista ja yhdistä ainekset.

4. Tarjoa kevätsipulilla ja maustekastikkeella viimeisteltynä.