Resepti

Kukkakaaliwingsit, hot honey -majoneesi ja ranch-dippi

Arvio: 3.3 / 5

Kukkakaaliwingsit, Imanin ja Leenan hot honey -majoneesi & ranch-dippi Resepti: Iman Gharagozlu & Leena Ahokas

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2-4

Kukkakaaliwingsit, hot honey -majoneesi ja ranch-dippi

Ainekset

3pssApetit kukkakaaliwingsejä
Ranch-dippi
1,5dlmajoneesia
1rklruohosipulia hienonnettuna
1rkltilliä hienonnettuna
1rkllehtipersiljaa hienonnettuna
0,5tlsuolaa
0,5tlmustapippuria
0,25rklsipulijauhetta
0,5rklvalkosipulijauhetta
1,5dlpiimää
2tlsitruunamehua
Hot honey -majoneesi
3rklmajoneesia
1rklcrispy chiliä
1tlhunajaa
ripaus suolaa
0,25limen mehu
1tlseesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

1. Valmista ranch-dippi: hienonna ruohosipuli, tilli ja lehtipersilja. Sekoita kaikki muut ainekset kulhossa tahnaksi, paitsi piimä ja sitruunan mehu. Lisää piimä ja sitruunan mehu, sekoita tasaiseksi voimakkaasti vatkaten. Jätä maustumaan vartiksi, kastike tiivistyy odottaessa.

2. Valmista hot honey -majoneesi: sekoita kaikki ainekset kulhossa.

3. Paahda kukkakaaliwingsejä uunipellillä 250 asteessa tai 230 kiertoilmalla uunin ylätasolla noin 15 minuuttia tai kunnes wingsit näyttävät rapeilta ja ovat saaneet väriä pintaan.

4. Asettele wingsit tarjoiluastiaan, ripottele päälle halutessasi ruohosipulia tai kevätsipulia.

5. Nosta myös dipit samaan tarjoiluastiaan pienissä kulhoissa. Viimeistele hot honey -majoneesi halutessasi seesaminsiemenillä ja ranch ruohosipulilla.