Resepti

Lämmin punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Oletko ajatellut, että punajuuresta valmistuu maukas ja ruokaisa salaatti kesäillassakin? Pariloi kasvispakastevalmisteena myytävät punajuuret houkuttelevaan salaattiin.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Lämmin punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Punajuurilohkot (à 400 g)
1punasipuli kuorittuna ja lohkottuna
1pssApetit pinaattia (à 150 g)
4vuohenjuustokiekkoa
mustapippuria rouheena
sormisuolaa
Liemi:
2rklApetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä
1tlvaaleaa aceto balsamico -viinietikkaa
1tlDijon-sinappia
Tarjoiluun:
1rsApetit Kasvisjauhispihvit Crispy (à 240 g)
pinjansiemeniä

Valmistusohjeet

1. Pariloi punajuuret keskilämmöllä kypsiksi. Lisää pariloinnin loppuvaiheessa joukkoon sipulilohkot. Siirrä kasvikset kulhoon.

2. Sekoita liemi, kaada se kasvisten päälle ja pidä lämpimänä ja pariloi tarjolle Apetit Paneroidut Kasvisjauhis Leikkeet tai pihvejä, pyöryköitä ja nuggettejamme. Pariloi myös kourallinen pinjansiemeniä.

3. Pariloi pinaattia hetki. Lehdet saavat jäädä puolikypsiksi.

4. Kokoa aineksista näyttävä salaatti ja mausta se ripauksella sormisuolaa, mustapippuria. Jaa päälle pinjansiemenet ja tarjoa leikkeiden, pihvien, pyöryköiden ja nuggettien kera.

6. Vinkki! Voit valmistaa tämän salaatin myös Apetit Isot Uunijuurekset -tuotteesta.

7.  

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!