Resepti
Lämmin purjo-perunalisäke
Arvio: 2.6 / 5
Tämä maukas lisäke saa veden kielelle upealla tuoksullaan! Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 5 annosta

Ainekset
700 | g | keitettyjä perunoita |
1 | purjosipuli | |
3 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
2 | rkl | kapriksia |
4 | rkl | persiljaa hienonnettuna |
Kastike | ||
---|---|---|
1 | rkl | sitruunamehua |
1 | rkl | valkoviinietikkaa |
1 | rkl | dijonsinappia |
1 | tl | kuivattua rakuunaa |
suolaa | ||
rouhittua mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Pilko perunat. Huuhtele purjo hyvin ja suikaloi se. Kuumenna kasviöljy isossa pannussa tai muurikassa. Lisää joukkoon perunat ja kääntele, kunnes ne saavat hieman väriä.
2. Lisää joukkoon purjosuikaleet. Sammuta lämpö ja lisää joukkoon kaprikset, persilja sekä keskenään sekoitetut kastikeainekset.
3. Kääntele ainekset sekaisin ja tarjoa lämpimänä.