Resepti
Lohibagelit
Arvio: 4.2 / 5
Savu- ja kylmäsavukala on kerrassaan maukas täyte muhkeille bageleille.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | rs | maustamatonta tuorejuustoa |
200 | g | savulohta |
1 | sitruunan raastettu kuori | |
0,5 | sitruunan mehu | |
tilliä hienonnettuna | ||
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
4 | bagelia | |
1 | pkt | kylmäsavulohta (á 150 g) |
1 | punasipuli renkaina | |
4 | keräsalaatin lehteä |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kaikki ainekset tuorejuustoon ja levitä bageleille. Täytä bagelit tahnan lisäksi kylmäsavulohella, punasipulilla tai retiisillä ja salaatinlehdillä.
2. Vinkki! Voit käyttää tahnan ja täytteet myös paahtoleipien välissä. Leikkaamalla leivät kolmioiksi, saat hauskat leivät.