Resepti

Marinoidut kasvikset, leipä ja kirvelivoi

Kaunis ja maukas kirvelivoi höystää uudet perunat, pariloidut kasvikset ja kasvispihvit.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Vähälaktoosinen
Marinoidut kasvikset, leipä ja kirvelivoi

Ainekset

Kirvelivoi
1kirveliruukku silputtuna
250gvoita
sormisuolaa
1rklApetit Sitruuna-basilika rypsiöljyä
2ripausta Worcestershire-kastiketta
Marinoidut kasvikset
1rsApetit Tuoreksia (à 200 g)
2rklApetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä
0,5rklvaaleaa balsamicoa
suolaa
lehtipersiljaa
Tarjoiluun
leipää

Valmistusohjeet

1. Silppua kirveli voin joukkoon. Mausta ja levitä seos pieneen tarjoiluastiaan. Nosta kylmään. Käytä mielellään saman päivän aikana.

2. Sekoita marinadi ja kaada se kasvisrasiaan. Ravistele ja siirrä tarjoiluastiaan.

3. Tarjoa marinoidut kasvikset ja kirvelivoi grilliaterialla hyvän leivän kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!